Uuden vuoden kuulumisia

Uuden vuoden kuulumisia

Moikka kaikki!

Viimevuosi meni hujauksessa ohi, vaikkei aika ajoin siltä tuntunutkaan. Oli paljon uutta opeteltavaa ja pohdittavaa, kaikilla omilla tahoillaan. Sitä ei kuitenkaan nyt muistella vaan katse kohti tulevaa!

Ytimen tammikuu on alkanut rauhallisesti, mutta jännittävästi. Monet jouluna huomasivatkin, että Ydin kertoi Instagramissa saavansa vuoden alusta uuden parturi-kampaajan, Otto Eskelisen.

Otto on vielä opiskelijastatuksella, mutta perusti silti jo rohkeasti oman toiminimensä ja työskentelee jo nyt yrittäjänä Ytimessä. Otto opiskelee kaksoistutkintoa, mikä tarkoittaa, että hän valmistuu kevään aikana sekä parturi-kampaajaksi, että ylioppilaaksi!

Otto kertoo lempitöidensä olevan hiusten värjäykset ja Mago-pidennykset. Me Oton kanssa itseasiassa tavattiinkin ensimmäistä kertaa kesällä Mago-koulutuksessa. Otto tykkääkin kouluttautua ahkerasti myös hiuspuolella. Ottoa voit seurata Instagramissa @hairbyottoe .

Tammikuun ajan saat Oton töistä hurjan tutustumisalennuksen -20 % Ytimen hinnoista.

Haluan vielä muistuttaa, että tänne on turvallista tulla asiakkaaksi, kunhan olet itse terve. Ytimessä työskennellään suosituksia noudattaen, maskit kasvoilla ja tehostetusti paikkoja puhdistaen. Tarjolla on käsidesiä ja saippuaa reilusti, mutta omat maskit suositellen tuomaan kampaajakäynnille mukaan. Halutessasi voit ostaa kertakäyttöisen maskin täältäkin. Jos haluat, voit puhelimitse kysellä aikoja, jolloin saat olla liikkeessä ihan kaksin kampaajasi kanssa.

Toivottavasti päästään pian takaisin normaaliin arkeen, missä henki saa vapaasti virrata ja huulipunat loistaa!

Ihanaa alkuvuotta ja lämpimästi TERVETULOA Ytimeen.

Terkuin Jitta

Vastaa