Ydin <3 Suomi

Ydin <3 Suomi


Näin Itsenäisyyspäivän alla halusin kertoa, että yli 90 prosenttia kaikista Ytimen käyttö- ja myyntituotteista on kotimaisia. Muutama rakas ulkomaanvahvistus (kuten Olaplex <3) mahtuu tietenkin joukkoon. Mutta pääasiassa kun istutte penkissä värjättävänä tai kammattavana, kaikki mitä hiuksiinne laitan ja myyn teille kotiin on lähtöisin Suomesta. Ja kuten kaikki omat palvelumme, myös upeat kampaamokalusteet on Turkulaista käsityötä, kiitos niistä Woobsille.

Miksi näin? Koen kotimaisuuden tärkeäksi. Se tuo tuotteille ja tavaroille suurta lisäarvoa.

Tykkään työskennellä laadukkailla aineilla, jonka alkuperästä ja toimivuudesta voin olla varma. Uskallan laittaa väriaineita teidän iholle ja hiuksille, kun voin varmasti luottaa niiden olevan ja tekevän sitä mitä luvataan.

Lisäksi voin käyttää tuotteita hyvillä mielin, koska tiedän jokaisen niistä olevan valmistettu ympäristöä ja ihmisoikeuksia kunnioittaen. Tuotteet valmistettu Suomessa tai ISO 22716:2007-sertifikaatin omaavissa yhteistyötehtaissa, kosmetiikkateollisuuden hyviä tapoja kunnioittaen.

Ja mikä nyt on oleellisesti parasta, niitä on ihana käyttää ja suositella teille. Ne tuoksuvat ihanilta ja tekevät hiuksista upeat. Lisäksi pakkaukset ovat tyylikkäitä, niitä on kiva laittaa esille hyllyyn kotona ja kampaamossa.

kuva: Four Reasons

Ollaan ylpeitä itsestämme ja muistetaan tukea hankinnoissamme kotimaista työtä ja pieniä palveluntarjoajia, jotka tekevät työtänsä rakkaudesta lajiin.

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!

-JittaVastaa