Ohjeita ajanvaraukseen – Värikäsittelyt

Ohjeita ajanvaraukseen – Värikäsittelyt

Värikäsittelyt

Nettivaraus on ehdottomasti kätevin tapa varata aika milloin itselle sopii. Moni asiakas on kuitenkin kertonut, ettei ollut ihan varma millainen aika olisi pitänyt valita. Tässä tulee vinkkejä väripalveluiden varaamiseen.

Väripalvelut on jaettu kolmeen kategoriaan, värjäykset, monivärit ja raidat  sekä erikoisvärjäykset.

Ensimmäisenä ”Värjäykset”

Tämän kategorian alta löytyy siis ihan perus värjäykset. Tämä tarkoittaa yksinkertaisia värjäyksiä ja sävytyksiä, eli värjäyksiä jossa pärjätään yhdellä värinlevityksellä ja pesulla. Tällaisia ovat esimerkiksi kaikki ihanat brunetet ja muut sävyt, jossa uusi väri on yhtä tumma tai tummempi kuin lähtötilanne. (Tyvikasvun peittäminen, vanhan värin freesaus, ”yksiväriset hiukset” )

Monivärit ja Raidat

Toisena näet kategorian ”monivärit ja raidat”. Monisävyvärjäyksessä käytetään monia eri sävyjä, tekniikoita tai tummuuksia. Voidaan tehdä liukuväriä, raitoja, käyttää erilaisia värjäystekniikoita tai useita eri värejä. Näissä värjäyksissä on usein myös enemmän peräkkäisiä värikäsittelyjä ja hiustenpesuja, joten aikaa tarvitaan enemmän. Täältä löytyy myös raidat ja leikkaus. Tällä tarkoitetaan perus tyviraidoitusta, ennestään raidoitetun hiuksen freesaamista, kevyitä raidoituksia ja monisävyisiä värjäyksiä. Mikäli haluat hiuksiisi huomattavasti vaaleampaa lopputulosta kuin nykyinen värisi, valitse seuraava kategoria mistä löytyy kaikki erikoistekniikat.

Vaalennus/Balayage/Erikoisvärjäykset

Näillä ajoilla saat suuria muutoksia  ja runsaasti aikaa hiuksillesi. Jos tarkoituksena on tehdä suuria muutoksia kuten vahtaa väristä toiseen, vaalentaa hiuksia kokonaan tai vain jostakin, tehdä moderneja monisävyisiä raidoituksia tai erikoistekniikoita kannattaa valita tämä.

Kaikissa kategorioissa ja vaihtoehdoissa on mukaan laskettu perus hiustenleikkaus, eli siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Hiuksia ei kuitenkaan väkisin leikata, jos et koe sille tarvetta. 😉 Jos taas värjäyksen yhteydessä on tarkoitus muuttaa hiusmallia radikaalisti, kannattaa valita lisäpalveluista Mallinmuutos. Tämä lisää varaukseen suunnittelu ja leikkausaikaa.  

Konsultaatio

Mietit hiusten värjäämistä, leikkaamista tai pidennystä, mutta et oikein ole keksinyt millaista muutosta haluaisit ? Haluat tietää mitä kaikkea hiuksiisi on mahdollista toteuttaa, kaipaat apua, ideoita tai ammattilaisen mielipiteitä tai haluat tietää millaisella budjetilla ja aikataululla voimme saavuttaa unelmiesi hiukset. Varaa aika tähän puolen tunnin konsultaatioon, niin voimme yhdessä miettiä mahdollisia ratkaisuja.

Muistakaa myös, että AINA saa soittaa tai laittaa viestiä jos joku askarruttaa tai netistä ei löydy sopivaa aikaa.

Ajanvaraukseen pääset alta.

Love, Jitta

Vastaa